• Rally Hírek - Vékony Szintia és az autósport

Rally Hírek - Vékony Szintia és az autósport

Készült: 2018.február.20 13:09 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Vékony Szintia és az autósport
Adott egy rally autó, egy szép szemű szinte még csókolomot köszönő leány, aki magabiztosan terelgeti a versenyautóját hazai autóversenyeken.
Ki is ő, mit is tudhatunk róla? Mire az alábbi cikk végére ér a kedves portálolvasó, sok mindent megtudhat Vékony Szintiáról. Aki kérdez a szerkesztő, aki válaszol Szintike az autóversenyző! Na szóval fogjunk interjú alanyt lasszóval, avagy csapjunk Szintike a lecsóba! Mesélnél a portálolvasóknak arról, hogy miként is csöppentél bele az autósport világába? - Sziasztok! (csókolom) Üdvözlöm a portál olvasóit. Tíz éves vagyok és két éve vezetek versenyautót. Apukámmal sokat jártunk rally és gyorsasági versenyekre és kiállításokra. Gokartozni csak hobbi szinten szoktunk apával, ebből is nagyon sokat tanulok. Amit szeretek ebben a sportban az az autók, a versenyen való izgalom, és a sebesség.
Rally Hírek - Vékony Szintia és az autósport
Ilyen fiatalon még ugye tanuló az ember gyereke. Miként tudod az autósportot összeegyeztetni a tanulással? Milyen tanuló is vagy? - Egyelőre nem zavar be a kettő egymásnak. Negyedik osztályos és kitűnő tanuló vagyok. Imádom a matematikát, amivel versenyekre is járok. Ki szokott neked navigálni, szerelni, és vezetési tanácsokkal ellátni? - Apukám a navigátorom, az autóimat is ő szereli, és tőle tanulok mindent, ami az autóversenyzéshez szükséges.
Rally Hírek - Vékony Szintia és az autósport
Milyen autókkal versenyeztél eddig és ha jól tudom most egy számodra új autóba fogsz beülni az elkövetkezendő versenyeken. Mit is tudhatunk róla? - Az első autó amivel vezetni tanultam, az egy kis Suzuki volt. Később megkaptam a csajos autómat, ami egy Toyota Celica volt. Majd apa épített egy Golf II. GTI-t, ezzel már a dobogón is eredményeket is értünk el. Nekem ez is gyengének bizonyult a mezőnyben, ezért apa 2018-as szezonra épít egy 205-ös GTI Peugeot-ot, aminek a motorja, fékje és a futóműve teljesen más autókból lett összeépítve. Egy kis izmos autó lett belőle szerintem.
Rally Hírek - Vékony Szintia és az autósport
Új autó, új kihívások? Mi is a terved 2018-ra ezzel az autóval? Milyen bajnokságban szeretnél megméretkőzni vele? - Szeretnénk kategóriában szintet lépni, és a csapattal a bajnokságot is megnyerni az FRT Kupán! Támogatóink segítéségét köszönjük! Balloon Studio Hungary Kft., Erdei Vendéglő, Rönki Retro Klub. - Hajósi Miklós -
Rally Hírek - Vékony Szintia és az autósport