• Rally Hírek - Itt mindenki dobogó esélyes!

Rally Hírek - Itt mindenki dobogó esélyes!

Készült: 2018.március.22 20:28 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Itt mindenki dobogó esélyes!
Nedecki László - Kovács Géza Lada VFTS - HBRK ASE Eger Rally - 2018.03.23-25. Beszélgetés Nedecki László raliversenyzővel az Eger Rallye előtt.
Március 23-25-én kerül megrendezésre az Eger Rally, ahol számodra a régi navigátorod, Kovács Géza fogja diktálni az itinert. Az Eger Rally előtt a RabócsiRingen vettetek részt teszten. Miként is sikerült az? - Nagyon jól éreztem magam, óriási élmény volt, hogy a kisfiammal mehettem egy pályán. Jó látni, hogy az utánpótlás megvan a csapatban. A téli port ideje volt letörölni az autóról. Az időjárás kegyes volt hozzánk és így pontosan úgy sikeredett a nap ahogy terveztük.
Rally Hírek - Itt mindenki dobogó esélyes!
Jó pár gyors fog rátok várni a Eger Rallyn a két nap alatt. Mely gyorsokat és miért várjátok a legjobban? - A Borsodnádasdit várom a legjobban, hiszen én ott lakom és ott lesz kinn a legtöbb ismerős, barát. Minden gyorsot szeretem, Eger rally a szívem csücske, de azért van kivétel a Sirok Baktai gyors nem tartozik a kedvenceim közé.
Rally Hírek - Itt mindenki dobogó esélyes!
Az idén ki fog szervizelni nektek, és milyen csapatban fogsz rajthoz állni? - Nem változtattunk a csapat felálláson. A régi megszokott hangulat lesz a szerviz csapatnál. A HBRK ASE is változatlan, úgy gondolom a jón nem kell változtatni. Már messziről észre lehet venni a vadkutyákat. Történt-e fejlesztés a VFTS-en idénre? - Csak röviden annyi, hogy IGEN! A hátsó futóműven fejlesztettünk, a motort KRONOME nagymester bűvölte meg. A karosszéria fejlesztésünk kész, de csak Miskolcon fogjuk bevetni.
Rally Hírek - Itt mindenki dobogó esélyes!
Miként is szeretnétek szerepelni az Eger Rally-n? - Szerencsére a P12 kategóriában népes mezőny gyűlt össze, így minden elért jó helyezés külön öröm, nemcsak nekünk hanem a kategória társaknak is, mivel a 14 nevezőből mindenki dobogó esélyes, és több bajnok is van köztük. Támogatóink segítségét köszönjük! Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszerviz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team. Sportbaráti üdvözlet: Nedecki "vadkutya" László és navigátora Kovács Géza - Hajósi Miklós -
Rally Hírek - Itt mindenki dobogó esélyes!