• Rally Hírek - Nagy Tamás: Végig kéne menni...

Rally Hírek - Nagy Tamás: Végig kéne menni...

Készült: 2018.március.22 20:23 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Nagy Tamás: Végig kéne menni...
Nagy Tamás - Halász Szabó Anetta Főtaxi SC - Moszkvics 403 Credobus Eger Rally 2018.03.23-25. Interjú Nagy Tamás Rallyversenyzővel az Eger Rally előtt. Március 23-25-én kerül megrendezésre az Eger Rally, ahol számodra új navigátor Halász Szabó Anetta fogja diktálni neked az itinert.
- Idén hirtelen jött a raliszezon, nem terveztem márciusban indulni, de tavaly kihagytam az Eger Rallye-t, pedig a kedvenc versenyem. Úgy gondoltam, ha korán van, ha nem, indulni kéne, így megyünk a versenyen. Anetta ül be mellém erre a versenyre, vagy talán az egész szezonra, ha jól megy majd minden. Az Eger Rally előtt kiskunlacházán vettetek részt teszten. Miként is sikerült az? - Teszteltünk együtt Lacházán, nem volt hangosításunk, így kézjelekkel irányított (remekül), mivel olyan zaj van a kocsiban, hogy sisakban semmit sem hallasz. Jól kijöttünk, talán Ő is érezte, hogy nem lesz baja a jobb1-ben.
Rally Hírek - Nagy Tamás: Végig kéne menni...
Jó pár gyors fog rátok várni a Eger Rallyn a két nap alatt. Mely gyorsokat és miért várjátok a legjobban? - Kedvenc szakaszom a Mátraalmás, de az most nem lesz benne, így Egerszalók-Verpelét. Igazából a futóműszaggatókon megyünk jól, ezek Moszkvicsnak valók, idén ilyen nem nagyon lesz, sajnálom. Hóban, sárban, latyakban imádok menni. Az idén ki fog szervizelni nektek, és milyen csapatban fogsz rajthoz állni? - Andó Autószervíz, Hubik Zoli, Szöllősi Józsi fog szervizelni. Ami újdonság, hogy feleségem Anita hozza a szervizbuszt Egerbe (ilyen még nem volt). A Főtaxi SC színeiben indulunk.
Rally Hírek - Nagy Tamás: Végig kéne menni...
Történt-e fejlesztés a Moszkvicson idénre? - Csak a féltengelyek térnek el a megszokottól, remélem jobban fogják bírni. Viszont ennek a motorunknak ez az utolsó versenye, 2000 versenykilométer és 600km gyors van benne, reméljük kibírja. Miként is szeretnétek szerepelni az Eger Rally-n? - Szereplés?? Végig kéne menni...
Rally Hírek - Nagy Tamás: Végig kéne menni...
Köszönet a Támogatóknak: Autókalauz használt alkatrész áruház, Andó Autószerviz, és külön köszönet első számú kereskedelmi partnerünknek a Szakál-Met-Al Kft.-nek, hogy az együttműködés lehetővé teszi számunkra a versenyzést.
Rally Hírek - Nagy Tamás: Végig kéne menni...