Rally Hírek - Fogasy új autóval indul a Mitropa Kupán


  Új autóval áll rajthoz Fogasy Gergely és Berendi Dávid, akik egy Ford Fiesta R5-tel szeretnék megvédeni Mitropa Kupa bajnoki címüket. 

  Rally Hírek - Helycsere a Rebenland Rallye-n!


  Mivel még nem tudjuk biztosan, mitől volt Kumrovec Rallye-n előjött szédülés Várkonyi Szabinál, ezért a csapat nem akart kockáztatni és úgy döntött, hogy az egyébként is támogatott Klausz Kristóf kapja meg a lehetőséget és vezetheti a Skoda R5-ös autót a Rebenland Rallye-n Ausztriában. 

  Rally Hírek - Végre újra versenyautóban

  A hétvégén, rallyteszten vett részt Juhász Csabi azzal a Hyundai i20 R5-tel,  amivel a 28. Opatija Ralin fog részt venni testvére Zsolti navigálásával.

  Rally Hírek - Nem a mi hétvégénk volt!


   

  Sajnos egy vírus, ami a csapat néhány tagján átment, vetett véget a Várkonyi-Makai páros versenyének a 8. Kumrovec Rallye-n. Nagyon készültek, de már a pénteki shakedown-on előjött és másnapra sem jött helyre Szabi.

  Rally Hírek - Új autó, új célok!

  A Juhász Csaba - Juhász Zsolt ralipárost 2019-ben ismét láthatjuk majd autóversenyeken, mégpedig egy Hyundai i20 R5 versenyautóval.

  Rally Hírek - Kezdődik a 27. szezon!


  Kimondani is sok, a 27. évét kezdi Várkonyi Szabolcs a ralipályákon, immár harmadik éve Makai Geri navigálásával, viszont csak a második szezon lesz egy csúcskategóriás R5-el és a második verseny aszfalton a Skoda Fabiával. 

  Rally Hírek - Szőke András: A technika ördöge közbe szólt


   

  Sajnos Szőke Andrásnak nem a tervek szerint sikerült teljesítenie élete első Szilveszter Rallye futamát, technikai probléma miatt már a verseny elején kiállni kényszerültek.

   

  Rally Hírek - Molnár István: Végre megtört a „jég”


  Mondhatni sikeresen abszolválta a 2018-as esztendő utolsó versenyét Molnár Pisti is, aki most alkalmi navigátorával, Novák Balázzsal állt rajthoz a Szilveszter Rallye-n. Pistivel beszélgettünk.

  Rally Hírek - Kategóriagyőzelem a Szilveszter Ralin!


  Amikor az álmok valóra válnak, avagy sikerrel végződött a háromnapos Szilveszter Rali Gábor és Tamás számra.

  Rally Hírek - Dobogón fejeztük be az évet!  Bronzéremmel lettek gazdagabbak a Juhász tesók a 20. Jubileumi Szilveszter Rallye-n.


  Interjú Juhász Csabival a verseny után.

  Rally Hírek - Élveztük minden percét!


  Évbúcsúztatónak tökéletes verseny volt, nyilatkozta Dudás Gergő a Szilveszter Rallye után.

  Gergőt kérdeztem a rali után.
  Szilveszter Rallye - 2018.12.27-29.

  Rally Hírek - Csomós Mixi: Komoly feladat és fantasztikus élmény egy Skoda Fabia R5

  Az East Motorsport csapatát erősítette Mogyoródon Csomós Mixi és Nagy Attila, akik a Peugeot kupa után, a múlt heti Szilveszter Rallye-n egy újabb lépcsőfokot léptek fentebb a rallyesport ranglétráján. A tavalyi Mikulás Rallye után újra összkerék meghajtású autóba ültek, nem is akármilyenbe, egy R5-ös Skoda Fabia-ba. A tapasztalatokról, az élményekről és a Szilveszter Rallye-ról Csomós Mixi számolt be nekünk.

  Rally Hírek - Juhász tesók a Szilveszter Ralin

  Idén is az évet raliversennyel zárják a Juhász Média Kft versenyzői. Csabi és Zsolti ismét egy raliautóban, ahol a kézifék lesz a főszereplő!

  Rally Hírek - Molnár István: A jókedv garantált!

  Ha Szilveszter Rallye, akkor Molnár István nevét biztosan olvashatjuk a nevezési listán. Illetve arra is bátran fogadhatunk egy nagyobb összeggel, hogy valamilyen összkerekes turbós autót fog terelgetni. Ez az éven sem lesz másként. Pistinek végre összeállt a technika, és a saját építésű Mitsubishi Lancer EVO 69-el fogja megmutatni, hogyan is kell ezt csinálni.

  Rally Hírek - Szőke András: Hondával a Szilveszteren


  Már csak néhány nap, és ismét itt a Szilveszter Rallye! Sokan várják már az év utolsó (buli) versenyét. Nincs ezzel másképp Szőke András sem, aki egy teljesen új építésű Honda Civic Type-R volánja előtt várja, hogy végre tövig nyomhassa a gázpedált.
  [12 3 4 5  >>